Steun ons

Op jezelf staan om de wereld in te gaan.

Steun ons

IZW is een vereniging zonder winstoogmerk. Wij zijn volledig afhankelijk van subsidies en externe sponsors.

Wij zijn permanent op zoek naar manieren om onze hulpverlening te verbeteren. Dit gaat over grote of kleine ingrepen, zoals:

  • een nieuw oproepsysteem dat beter werkt voor onze cliënten
  • een fiets/step zodat onze assistenten sneller naar onze cliënten kunnen
  • Luchtzuiveringsapparaten voor de wachtruimte voor onze assistenten
  • ...

Er zijn verschillende manieren om ons te helpen.

Doe een gift

Doe een gift

Wil je ons ondersteunen? Je kan een gift doen op ons rekeningnummer BE92 7343 8108 5323 met de vermelding 'Gift' en je naam.

Voor een gift vanaf 40 euro ontvang je van ons een fiscaal attest. Je fiscaal voordeel wordt automatisch verwerkt in je aangifte op Tax-on-web.

Levensmomenten

Levensmomenten en in memoriam

Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeest, bruiloft, afstudeerparty of pensioenfeest? Nodig je gasten uit om een gift over te maken aan ons. Wil je via een in memoriam schenken aan IZW vzw? Ook dat kan.

Onze medewerkers bezorgen je een unieke referentie. Dat is een mededeling die je vrienden kunnen doorgeven bij hun schenkingen op onze rekening. Zo kunnen wij je achteraf, als je dat wenst, de namen van de schenkers bezorgen zodat je hen kan bedanken.

Het is belangrijk dat je vooraf even contact opneemt met onze dienst: fondsenwerving@izw.be

Een fiscaal attest mag slechts uitgereikt worden voor een rechtstreekse storting vanaf 40 euro op onze rekening. Het bedrag moet dus afkomstig zijn van een individuele schenker. Globale inzamelacties geven geen recht op een fiscaal attest.

Shop jij online? Doe de extra klik via Trooper!

Shop jij online? Doe de extra klik via Trooper!

Via Trooper kan iedereen IZW vzw gratis steunen. Simpelweg door online te shoppen bij de partnershops van Trooper. Hoe je ons kan steunen door slechts 1 klik extra tijdens het aankopen? Dat lees je hier.

Good gift

Goodgift

Ben je jarig of moet je een kerstlijstje opstellen, maar heb je geen nood aan materiële geschenken? Vraag een Goodgift als cadeau. Met een Goodgift schenkt iemand een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kan kiezen naar welk goed doel de donatie gaat.

Contactgegevens IZW

Riddersstraat 60/02
3000 Leuven

Telefoon: 016 20 71 50
E-mail: info@izw.be